Na de stopzetting van de activiteiten van de vestigingen van Mengalorient in Namen, koos Daphné Mengal, echtgenote van Didier Claeys, ervoor om zich volledig te wijden aan haar passie: het organiseren van privéreizen in Sri Lanka.

Harr kennis van Sri Lanka heeft haar in staat gesteld bevoorrechte banden te smeden met de lokale bevolking in het hele gebied.

Sri Lanka Escape

Het is in 2017 dat de "SRI LANKA ESCAPE" wordt gecreëerd, organisatoren voor uitzonderlijke reizen, 100% gepersonaliseerd, uniek en authentiek, begeleid door privé chauffeurs.

De uitstapjes zijn privé met uw aangestelde gids, zoals Kasun, en zijn comfortabele Toyota Van, vergezeld door Daphné als Franstalige gids.

Omdat ze niet in een groep zijn geïntegreerd, laten deze uitstapjes een persoonlijke ontdekking van het land toe die dichter bij de bewoner en de regionale cultuur staan, evenals een grotere organisatieflexibiliteit en een dagelijkse flexibiliteit bij de keuzes van uw circuit op basis van uw wensen.

https://www.instagram.com/srilankaescape/

De toegevoegde waarde van "SRI LANKA ESCAPE" is gebaseerd op de kwaliteit van haar diensten en de veiligheid die alleen serieuze en gevestigde organisatie kan bieden.

Daphne heeft het eiland doorkruist in eleke hoek om u het beste van het ongewone en authentieke Sri Lanka te kunnen bieden. Deze kennis van het terrein stelt haar in staat om buitengewone en unieke circuits voor te bereiden buiten de gebaande paden.

De Parel van de Indische Oceaan heeft het allemaal. Kies "SRI LANKA ESCAPE" voor een mooie en onvergetelijke reis naar Sri Lanka.

Aarzel niet om haar te contacteren voor bijkomende informatie.

Telefoon/WhatsApp: 00352 621 737 654 (Daphne)

of 0094 777 872 818 (alleen Kasun Engels)